Op deze pagina kan je de links zien van de teksten die op mijn aparte nieuwsbrief staan op bovickery.substack.com.

Deze staan niet op mijn eigen blog om verschillende reden, vooral omdat deze website ook bedoeld is voor de jeugd. Waarom ik apart publiceer op dit platform, sommige achter een betaallink, lees je op deze uitlegpagina (je zal doorverwezen worden naar Substack)

Op deze pagina vind je meer uitleg wat je kan verwachten (o.a. gratis app, chatmogelijkheid) over de publicatie van teksten voor een nieuw boek die jullie kunnen meelezen.

Betalende artikels kosten 5 euro per maand of 55 euro per jaar.

Schrijven op een bureau

Gratis artikels


Hieronder vind je links naar de gratis artikels als je abonneert op de nieuwsbrief kan je ze gratis lezen, word je verwittigd bij publicatie en kan je ze ook lezen in de gratis app van Substack. Meer uitleg hierover lees je hier.

De oorsprong van alchemie
De fasen en processen in de alchemie
Nerthus de onbekende moedergodin


Betalende artikels 


Hieronder vind je links naar de betalende als je abonneert op de betalende nieuwsbrief kan je ze lezen, word je verwittigd bij publicatie, kan je ze ook lezen in de gratis app van Substack en je kan via de chat in deze app mij dan zelfs vragen stellen of opmerkingen maken. Meer uitleg hierover lees je hier.

Teksten nieuw boek over Brugge (betalend)

Wie betaalt, kan zelfs al teksten lezen van mijn boek voor dit gepubliceerd wordt. Enkele links publiceer ik hier, de rest kan je bekijken als je je abonneert. Je kan zo heel het proces volgen van het schrijven van een boek over de geheimen in Brugge.

Meer uitleg hierover lees je hier.

Kijk eerst naar mijn boekpresentatie van Spiegelstad want hieruit werd idee voor dit boek geboren.

Waar verwijst de naam Maria-Magdalena naar?Waarom wordt Maria-Magdalena op 22 juli gevierd?
Wat is de betekenis van de naam Venus?

>