Niets is wat het lijkt - Het witte dorp

Het eerste boek uit de Niets is wat het lijkt-serie. 

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen ridderorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.

Thriller met kleurenfoto's
260 pagina's waarvan 39 in kleur
Met spotifylijst.
Prijs : 26,95 euro

Reviews

wat lezers zeggen

"Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, zijn het legendes, is het waarheid ? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top."

MIE D. UIT RUMBEKE

"Je hebt me geboeid en ontroerd. Heb het in één ruk uitgelezen."

ROB V.L. UIT BRUGGE

"Heel boeiend boek met veel info over de tempeliers en Lissewege. Met spannend verhaal met veel mystiek en honger naar nog meer info."

Marc M. uit lissewege

Lees alle reviews

Ontdek ook de andere boeken


Spiegelstad

Meer info

De krummelingen

Meer info

De trein

Meer info

>