Join The Community!

Je kan inschrijven op twee soorten nieuwsbrieven:

  • een nieuwsbrief met gewoon nieuwtjes (nieuwe boeken, aankondiging rondleidingen of lezingen, ...), dus geen berichten over blogposts, tenzij schrijftips en het leven van een schrijver.
  • een speciale nieuwsbrief waarin je meer kan leren over mythologie, geschiedenis, oude beschavingen, numerologie, symboliek, mysteries, enzovoort... Vroeger publiceerde ik hierover blogs op mijn website, maar omdat ik nu ook jeugdauteur ben, is niet alles geschikt voor jeugdiger ogen, daarom deze oplossing. De blogs worden ook op de aparte website van de nieuwsbrief gepubliceerd, niet op deze website.
    Je kan je inschrijven voor een gratis nieuwsbrief of voor posts die nog specialer en exclusief  zijn op de betalende nieuwsbrief (5 euro per maand of 55 euro per jaar). Je zal kunnen kiezen wat je wilt bij inschrijving. Je zal automatisch een mail krijgen als ik iets publiceer (alle blogs staan op een aparte website, zie bijvoorbeeld dit artikel over alchemie). Omdat ik nog maar gestart ben met dergelijke artikels (voor het overige staan er enkel gedichten op), kan ik je nog doorverwijzen naar onderstaande voorbeelden op mijn website www.visitlissewege.be. Je zal ook via https://bovickery.substack.com/account kunnen kiezen welke onderwerpen je interesseren en over welke onderwerpen je berichten wilt ontvangen. Je kan dit altijd zelf aanpassen. Het kan wel zijn omdat het een Engelstalig systeem is dat je soms een tekst krijgt in het Engels om bijv. je in te schrijven (subscribe), het systeem laat het voorlopig niet toe om dit te veranderen. Heb je problemen, contacteer me via bovickery@proton.me (wel eventjes geduld voor ik antwoord).
  • Voorbeelden van blogberichten rond mythologie, numerologie, symboliek, geschiedenis van de website VisitLissewege die ik geschreven heb: 

Ontdek  de  boeken


Spiegelstad

Meer info

De krummelingen

Meer info

De trein

Meer info

Check ook de rondleidingen & lezingen

Je kan Bo ook ontmoeten tijdens een rondleiding of je kan een lezing boeken.

>